Mijn werkwijze lijkt in eerste instantie erg op de werkwijze van ieder andere oefen- of fysiotherapeut. Het enige verschil is dat ik heel erg benieuwd ben naar wat jij belangrijk vindt en wat jij nodig hebt om je mooiste leven te kunnen leven. Ik neem graag de tijd voor je om de beste, snelste en langdurig werkende aanpak te vinden om van je klachten af te komen. Wil je meer weten over wat ik voor je kan beteken per klacht? Kijk dan eens bij de volgende onderwerpen:

Wil je weten hoe ik in het algemeen werk, lees dan vooral hier verder of bekijk dit filmpje.

Aanmelding

Als je me belt, vraag ik naar je naam, telefoonnummer, adres, BSN-nummer en de hulpvraag en/of probleem.

Intake

Bij een intake ben ik erg nieuwsgierig naar je klacht, het probleem en hoe jij er mee om gaat. Ook wil ik iets meer weten over je leefstijl. Hierdoor kan ik namelijk oefeningen bedenken die beter in jouw leven passen, zodat de klachten meer kans hebben om te verdwijnen of te verminderen. In dat gesprek stel ik graag met je een doel op om aan te werken. Ik maak gebruik van meetinstrumenten, waardoor we bij kunnen houden wanneer je doel behaalt is.

Behandeltraject

We behandelen in een bepaalde tijd jouw doel(-en). De duur van het behandeltraject ligt aan de hersteltijd, de toepasbaarheid van de adviezen en de klacht. Elke behandeling evalueren we kort om te testen of we nog op de goede weg zitten. Het traject en de doelen kunnen altijd worden aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Afsluiting

Aan het einde van de gestelde tijd kijken we of alles behaald is en wat ik u kan meegeven voor de toekomst.

Is dit wat u zoekt of heeft u vragen? Neem dan nu contact op of maak een afspraak.