mijn verhaal

Hoi, ik ben Nicky

Ik ben ondernemer, luie sporter, recreatieve wandelaar, verhalenverslinder, natuurliefhebber, reiziger, fanatieke hobby kok, raadselachtige puzzelaar, gastvrouw en af en toe op en top vrouw-vrouw. Ik ben vrouw van mijn man en eigenaar van een echte Europese kortharige lapjes kat en een rode tricolor Australian Shapard. Zoals je leest een echte multipasionate. Het probleem is niet dat ik niet kan kiezen, maar dat ik soms te weinig tijd heb. 

Je zou niet zeggen dat ik een aantal jaren geleden van een bijna burn-out in bore-out ben gezakt – oftewel je zo hard vervelen dat je er lijflijk klachten aan ondervindt. Dat moment was het begin van mijn nieuwe passie. Ik ben opzoek gegaan naar de beste versie van mijzelf.  Vragen die ik mezelf stelde verschilde van diepe vragen; “Wat doe ik hier? Wat is mijn doel op deze aarde? ” Tot zeer praktische vragen; “Hoe krijg je meer energie? Wat is de perfecte balans? Verschilt de balans bij mensen? En hoezo dan?”

Als oefentherapeut Cesar behandel ik 7 jaar met succes mensen met fysieke en/of psychosomatische klachten. Verheij Oefentherapie ben ik gestart, omdat ik graag mensen help verder te kijken en oplossingen te vinden bij waar ze in vast lopen in het dagelijks leven. Het liefst zou ik zo hard groeien met mijn bedrijf dat ik dé praktijk wordt in het coachen in regie in eigen gezondheid. 

In de tussentijd ben ik me gaan specialiseren in:
–   Ademhaling
–   Chronisch Pijn
–   Overbelasting van schouder en rug
–   Behandelen in thuissituatie
–   Levenscoachen

Hoe kan ik jou helpen?

Ben je geïnspireerd geraakt en wil jij ook aan je gezondheid werken? Of ben je gewoon benieuwd wat ik voor jou kan betekenen in het zoeken naar balans, je ademhaling of bij het verminderen van je klachten?