Heei, hallo. Mijn naam is Nicky Verhoev-Verheij en ik ben oefentherapeut Cesar. Ik woon in Gorinchem samen met mijn Pax (hond) en Grover (kat). Ik geniet en ontspan van bewegen, de natuur, koken, muziek en gezelligheid.

Oefentherapie Cesar

Sinds 2013 ben ik oefentherapeut Cesar en gedreven om mensen te helpen met het vinden van balans in hun lijf en leven. Persoonlijk leer ik op dit gebied iedere dag iets nieuws en deel mijn opgedane kennis graag met mensen om hun waardevolle doelen te behalen. Jouw kwaliteit van leven is super belangrijk en ik help je graag om deze terug te vinden en/of te behouden.

In 2018 ben ik me gaan verdiepen in ademcoaching, gezien ik veel werk met mensen met hyperventilatie, stress, burn/bore-out, overbelasting- en ademhalingsklachten. Zuurstof is een belangrijk onderdeel van je energiehuishouding. Wil je meer in balans zijn en meer energie overhouden aan het einde van de dag? Er schuilt in je ademhaling een grote kracht. Het mooiste is dat je je longen altijd bij je hebt en het geen extra tijd kost.

Mijn missie is om een brug te bouwen tussen zorg en mens. Dat doe ik door de beginnen met luisteren, overzicht te creƫren, tijd te nemen en uitleggen waar we ons in het proces bevinden. In alle gevallen kan ik je helpen weer regie te krijgen over je eigen gezondheid en zorg.

Wil je meer weten over oefentherapie, klik dan hier. 
Wil je meer weten over wat een oefentherapeut doet? Bekijk dan deze video.