Cesartherapie

Cesartherapie met een duidelijke missie

Als oefentherapeutisch ondernemer bied ik Cesartherapie aan met een duidelijk missie. Heb je last van pijnklachten, chronische klachten of andere gezondheidsproblemen? Op basis van je behoeften en lichamelijk mogelijkheden bekijk ik hoe je een goede balans kunt creëren tussen je lichaam en leefstijl. Hierbij coach ik jou om (weer) regie te nemen over je lichamelijke, geestelijke en sociale welzijn. Ik geef je bijvoorbeeld heldere informatie over de klachten en aandoeningen die je hebt. Dit zorgt er voor dat je voelt dat je in je eigen kracht staat en weet hoe je er op een positieve manier mee om kunt gaan. Verder ben ik een bruggenbouwer die als een transparante professional tussen andere zorg die je krijgt en jou in staat. Ik zorg ervoor dat er sprake is van een heldere communicatie en dat de zorg die je ontvangt elkaar aanvult. Meer weten over wat Cesartherapie voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

Werkwijze bij Cesartherapie

Ik ben ervan overtuigd dat ondanks dat iemand dezelfde klachten ervaart als een ander persoon dit niet altijd dezelfde oorzaak heeft. De ene persoon is immers de andere niet. En zo functioneer jij niet hetzelfde als iemand die qua fysieke conditie heel erg op jou lijkt. Jij hebt andere behoeftes, bent opgegroeid in een andere omgeving en hebt een andere zorgvraag. Ik vind het belangrijk om daar recht aan te doen. Daarbij sta ik klaar om jou te empoweren en te voorzien van zorg die past bij de klachten die jij ervaart. Alleen door op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten kan er een werkende oplossing worden gevonden. Het doel is dat jij in de toekomst zelf de handvatten in handen krijgt om de klachten te verminderen. Natuurlijk blijf ik altijd bereikbaar als je het even niet weet of er een nieuwe klacht is ontstaan. Wil je een afspraak maken voor Cesartherapie? Neem dan contact met mij op!

cesartherapie

Speerpunten in Cesartherapie

In mijn praktijk hecht ik veel waarde aan een aantal speerpunten die in iedere sessie Cesartherapie naar voren zullen komen. Allereerst staat kwaliteit natuurlijk centraal. Ik vind het belangrijk dat je waar voor je geld krijgt en streef naar een duurzame oplossing. Op basis van jouw behoeftes wordt er bepaald of oefentherapie Cesar of ademtherapie geschikt is of dat ik je op een andere manier kan ondersteunen. Verder hecht ik er waarde aan dat je je thuis voelt in mijn praktijk en dat je altijd bij mij terecht kunt met vragen. In mijn ogen is informatie de helft van de behandeling. Cesartherapie is een hands-off therapie en stuurt door te coachen. Daarnaast vinden alle behandelingen plaats in een schone omgeving. Maar wist je dat online behandeling ook mogelijk is? Naar mijn mening is stilstaan verliezen dus ook op het gebied van e-health worden er continue veranderingen doorgevoerd. Vraag nu een e-health consult aan!